STAGE BIJ OORIGINEEL

Ben jij student tolk Nederlandse Gebarentaal of student Docent Nederlandse gebarentaal? Moet je stage lopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Per jaar organiseren wij meer dan 20 activiteiten in heel Nederland. En kunnen altijd extra handen gebruiken bij het begeleiden en organiseren van deze activiteiten.  Vind je het leuk om te werken met kinderen en ben je na het lezen van deze pagina nog steeds enthousiast? Neem dan snel contact op met ons!

Waarom stage bij oorigineel?

Stagecoordinator

Je krijgt een eigen stagecooridinator toegewezen.  Zij zorgen dat je voorziet bent van alle informatie die je nodig hebt. En bij hun kan je terecht voor alle vragen. Onze stage-coordinatoren zijn zelf ooit ook begonnen als stagiaire bij Oorigineel. 

Leuk team

Je komt terecht in een leuk enthousiast gezellig team van mensen. We delen namelijk dezelfde ambitie: dove/slechthorende , CODA kinderen, hun broertjes en zusjes en ouders een hele fijne dag  te bezorgen. Waar  communicatie laagdrempelig is. Waar vriendschappen en mooie contacten uit ontstaan. 

DOVENCULTUUR

Wij zijn een heel dynamisch team van doven en slechthorende vrijwilligers. Tijdens je stage leer je de basisaspecten van de dovencultuur kennen op een laagdrempelige en vooral gezellige manier

Gebarentaal

Bij Oorigineel kom je zowel native als non-native signers tegen. Maar onze voorkeurstaal is NGT - de Nederlandse gebarentaal! Dit gebruiken we zoveel mogelijk in gesprekken met ouders en kinderen. Bij elke activiteit is er ook een tolk gebarentaal aanwezig om de communicatie 100% toegankelijk te maken voor beide partijen. Als  student tolk-nederlandse  gebarentaal kun je hier een hoop zien en leren.

 

Welke stage?

Why We're Great >